Ons aanbod

Shockwave therapie 

Shockwave therapie is één van de meest innoverende ontwikkelingen in de behandeling van ontstekingen en verkalkingen in de spieren . Het shockwave-apparaat genereert hoogenergetische impulsen die zich waaiervormig - via de huid - in het aangedane weefsel verspreiden.

Erkend door Belgische en Nederlandse ziekenfondsen. 

Manuele therapie

Manuele therapie is een behandelmethode die direct aangrijpt op de gewrichten van ons lichaam. Centraal staat het verbeteren van de gewrichtsbewegingen in het hele lichaam.

Geschikt voor alle klachten die met het bewegen van het lichaam te maken hebben, zoals: rugklachten, nekklachten, knieklachten, en schouderklachten, maar ook hoofdpijn, artrose, whiplash, tennisarm, enz. 

Revalidatie

Dankzij ons uitgebreid aanbod van toestellen en technieken staan wij garant voor een vlot en efficiënt genezings- en revalidatieproces.

Manuele lymfedrainage

De Manuele Lymfedrainage is een zachte massagevorm en is op het hele lichaam toepasbaar. Ze heeft als doel de vochtdoorstroming te stimuleren en eventuele stagnaties op te heffen, de immuniteit te verhogen, de stress te verlagen en het hormonale stelsel te optimaliseren.

Manuele lymfedrainage wordt toegepast bij: lymfeoedeem na operatie of ongeval, bloeduitstortingen, oedeem in de arm na amputatie van de borst, reuma, klachten als gevolg van stress oa. Slapeloosheid, constipatie, diarree, hoofdpijn, bloedcirculatiestoornissen.

Craniosacrale ostheopathie

CranioSacraal Therapie is een behandelwijze, waarbij het doel is een ontspanning te bewerkstelliggen in het craniosacraal systeem en het fasciaal (bindweefsel) systeem in het algemeen, met behulp van zorgvuldige zachte manuele technieken. 

Behandeling is mogelijk bij zowel volwassenen (fysieke problemen, stress, chronische vermoeidheid,...) als bij kinderen (houding, beweging, coördinatie,...)

Medische fitness

Medische fitness heeft tot doel de gezondheid van de deelnemer te herstellen, te bevorderen en te onderhouden. Het verbeteren van de algemene conditie, uithoudingsvermogen, gevoel van fitheid, kracht, hart/long conditie, coördinatie en eventueel verlagen van lichaamsgewicht.

Medische fitness is geschikt voor mensen met een (tijdelijk) lagere belastbaarheid. Mogelijke indicaties zijn rug-, nek-, schouder-, bekken-, knieklachten ,long-, hart- , vaatziektes en diabetes. 

Comments